Címlap Felnőtteknek Bátorságpróbák, csapatépítés
Bátorságpróbák, csapatépítő játékok Nyomtatás

Alábbi foglalkozásainkat azoknak a baráti társaságoknak, vállalatoknak ajánljuk, akik 1-2 napos kirándulásaikat szeretnék feldobni izgalmas, csapatépítésre, társaság összekovácsolására alkalmas feladatokkal.

Íjászat, kard-, és lándzsavívás, túlélés

Gyakorlott fegyverforgatók szervezik meg, és bonyolítják le e programunkat az egyszerű vívás oktatástól a túlélő túrákig.

1-6 óra

Döbrönte

1.000-5.000 Ft / fő

30/620-00-75, 89/351-581

Lovas játékok

E programunkat úgy állítottuk össze, hogy a különlegesen kiképzett lovaknak köszönhetően úgy lehessen teljes mértékben résztvenni e foglalkozáson, hogy az ne igényeljen lovagló tudást, mégis izgalmas, felejthetetlen élményt nyújtson. Az időtartam lehet az egy órás képzésen

1-8 óra

Homokbödöge

2.000-10.000 Ft / fő

30/937-68-97

Szarvasbőgés

Ősz a szarvasbőgés ideje. Félelmetes hallani a szobák nyitott ablakán keresztül a szarvasok viszhangzó bőgését. Ám ennél sokkal, de sokkal izgalmasabb kinn a természetben, akár pár méterről hallani, vagy - ha nagy szerencsénk van - látni. Ha még nem élte át, itt az ideje. Felejthetetlen élmény. A siker érdekében a résztvevők számát egy túrára 5 főben korlátozzuk!

4 óra

Döbrönte